РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 14. апр 2022

06:00
Комшије, 3. еп. ,р.
12
06:44
Сумњива лица, 15. и 16. спојене, прва сезона ,р.
12
07:32
Седам и по, 1-7 ,р.
12
07:56
Седам и по, 2-7 ,р.
12
08:23
Група, 3-11 ,р.
12
09:17
Јагодићи, опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
10:12
Оригинал фалсификата, филм ,р.
12
12:00
Комшије, 3. еп. ,р.
12
12:44
Сумњива лица, 15. и 16. спојене, прва сезона ,р.
12
13:32
Седам и по, 1-7 ,р.
12
13:56
Седам и по, 2-7 ,р.
12
14:23
Група, 3-11 ,р.
12
15:17
Јагодићи, опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
16:12
Оригинал фалсификата, филм ,р.
12
20:19
12
00:00
Комшије, 4. еп. ,р.
12
00:44
Сумњива лица, 17. и 18. спојене, прва сезона ,р.
12
01:33
Седам и по, 3-7 ,р.
12
01:57
Седам и по, 4-7 ,р.
12
02:19
Група, 4-11 ,р.
12
03:13
Јагодићи, опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
04:08
Слепи путник на броду лидака, ТВ филм, 1. и 2. део ,р.
12