РТС Драма: Програмска шема - недеља, 10. апр 2022

06:00
Моја генерација Z, 35. и 36. спојене, р.
12
06:48
Моја генерација Z, 37. и 38. спојене, р.
12
07:34
Моја генерација Z, 39. и 40. спојене, р.
12
08:20
Равна гора, 4-10, р.
12
09:09
Равна гора, 5-10, р.
12
10:07
Мој лични печат – Марко Сомборац, р.
10:11
Јагодићи, опроштајни валцер, 3-10, р.
12
11:07
Јагодићи, опроштајни валцер, 4-10, р.
12
12:00
Моја генерација Z, 35. и 36. спојене, р.
12
12:48
Моја генерација Z, 37. и 38. спојене, р.
12
13:34
Моја генерација Z, 39. и 40. спојене, р.
12
14:20
Равна гора, 4-10, р.
12
15:09
Равна гора, 5-10, р.
12
16:07
Мој лични печат – Марко Сомборац, р.
16:11
Јагодићи, опроштајни валцер, 3-10, р.
12
17:07
Јагодићи, опроштајни валцер, 4-10, р.
12
00:00
Моја генерација Z, 41. и 42. спојене, р.
12
00:47
Моја генерација Z, 43. и 44. спојене, р.
12
01:40
Мој лични печат – Славимир Стојановић, р.
01:45
Равна гора, 7-10, р.
12
02:37
Равна гора, 8-10, р.
12
03:33
Јагодићи, опроштајни валцер, 5-10, р.
12
04:25
Јагодићи, опроштајни валцер, 6-10, р.
12
05:20
Као Икар, висећи снови на Балкану, ТВ театар, р.