РТС Драма: Програмска шема - петак, 01. апр 2022

06:00
Моја генерација Z, 31. и 32. спојене ,р.
12
06:47
Дневник машиновође, 2-3 ,р.
12
07:38
Адвокадо, 7-20 ,р.
12
08:14
Адвокадо, 8-20 ,р.
12
08:50
Равна гора, 2-10 ,р.
12
09:44
Јагодићи, опроштајни валцер, 1-10 ,р.
12
10:39
Солунци говоре, ТВ театар ,р.
12:00
Моја генерација Z, 31. и 32. спојене ,р.
12
12:47
Дневник машиновође, 2-3 ,р.
12
13:38
Адвокадо, 7-20 ,р.
12
14:14
Адвокадо, 8-20 ,р.
12
14:50
Равна гора, 2-10 ,р.
12
15:44
Јагодићи, опроштајни валцер, 1-10 ,р.
12
16:39
Солунци говоре, ТВ театар ,р.
00:00
Моја генерација Z, 33. и 34. спојене ,р.
12
00:47
Дневник машиновође, 3-3 ,р.
12
01:38
Адвокадо, 9-20 ,р.
12
02:17
Адвокадо, 10-20 ,р.
12
02:51
Равна гора, 3-10 ,р.
12
03:49
Јагодићи, опроштајни валцер, 2-10 ,р.
12
04:50
Осам кила среће, филм ,р.
12