РТС Драма: Програмска шема - уторак, 25. окт 2022

06:00
Војна академија, 6. еп. ,р.
12
06:52
Отворена врата, 1-34 ,р.
12
07:27
Отворена врата, 2-34 ,р.
12
08:02
Прваци света, 11-12 ,р.
12
08:47
Група, 11-11 ,р.
12
09:50
Живот је чудо, 1-6 ,р.
12
10:42
ТВ театар – Тартиф ,р.
12:00
Војна академија, 6. еп. ,р.
12
12:52
Отворена врата, 1-34 ,р.
12
13:27
Отворена врата, 2-34 ,р.
12
14:02
Прваци света, 11-12 ,р.
12
14:47
Група, 11-11 ,р.
12
15:50
Живот је чудо, 1-6 ,р.
12
16:42
ТВ театар – Тартиф ,р.
00:00
Војна академија, 7. еп. ,р.
12
00:51
Отворена врата, 3-34 ,р.
12
01:27
Отворена врата, 4-34 ,р.
12
02:04
Прваци света, 12-12 ,р.
12
02:52
Хотел Балкан, 1-29 ,р.
12
04:22
Живот је чудо, 2-6 ,р.
12
05:12
ТВ театар – Транзиција ,р.