РТС Драма: Програмска шема - субота, 05. феб 2022

06:00
Случај породице Бошковић, 37. и 38. спојене ,р.
12
06:42
Отворена врата, 5-34 ,р.
12
07:26
Отворена врата, 6-34 ,р.
12
08:04
Војна академија, 62. еп. ,р.
12
08:56
Краљ Петар Први, 10-10 ,р.
12
09:50
Лепа села лепо горе, филм ,р.
12
12:00
Случај породице Бошковић, 37. и 38. спојене ,р.
12
12:42
Отворена врата, 5-34 ,р.
12
13:26
Отворена врата, 6-34 ,р.
12
14:04
Војна академија, 62. еп. ,р.
12
14:56
Краљ Петар Први, 10-10 ,р.
12
15:50
Лепа села лепо горе, филм ,р.
12
00:00
Случај породице Бошковић, 29. и 30. спојене ,р.
12
00:43
Случај породице Бошковић, 31. и 32. спојене ,р.
12
01:26
Војна академија, 58. еп. ,р.
12
02:16
Војна академија, 59. еп. ,р.
12
03:05
Војна академија, 60. еп. ,р.
12
03:52
Краљ Петар Први, 6-10 ,р.
12
04:43
Краљ Петар Први, 7-10 ,р.
12
05:33
Метаморфозе – Бојана Никитовић ,Р.