РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 08. дец 2022

06:00
Војна академија, 38. еп. ,р.
12
07:25
Сумњива лица, 17. и 18. друга сезона ,р.
12
08:15
Сумњива лица, 19. и 20. друга сезона ,р.
12
09:04
Кости, 7-10 ,р.
12
09:48
Краљ Петар Први, 3-10 ,р.
12
10:40
Брег чежње, ТВ драма ,р.
12:00
Војна академија, 38. еп. ,р.
12
13:25
Сумњива лица, 17. и 18. друга сезона ,р.
12
14:15
Сумњива лица, 19. и 20. друга сезона ,р.
12
15:04
Кости, 7-10 ,р.
12
15:48
Краљ Петар Први, 3-10 ,р.
12
16:40
Брег чежње, ТВ драма ,р.
20:33
12
00:00
Војна академија, 39. еп. ,р.
12
00:56
Сумњива лица, 21. и 22. друга сезона ,р.
12
01:45
Сумњива лица, 23. и 24. друга сезона ,р.
12
02:33
Кости, 8-10 ,р.
12
03:18
Хотел Балкан, 25-29 ,р.
12
04:12
Оригинал фалсификата, филм ,р.
12