РТС 3: Програмска шема - субота, 03. сеп 2022

07:30
Студенички портрет: Младен Јагушт и Летња духовна академија Студеница
08:01
Звук Њујорка: Стефон Харис, вибрафониста, р.
08:35
Muzzik magazin, р.
09:05
Планетаријум, 4-10, р.
09:30
Културни центар, р.
10:21
36. Београдски џез фестивал: Ненад Василић – Bass & Strings, р.
11:20
Мира Адања Полак - Ексклузивно: Светски глас – Жељко Лучић, р.
11:55
Вива Верди, 1. део, р.
12:35
Наши сусрети: Снежана, дигитални номад, р.
13:00
СО и Хор РТС: Јозеф Хадн – Стварање света, р
14:45
Стефан Миленковић и Ани Азнавуриан, р.
15:30
Студенички портрет: Младен Јагушт и Летња духовна академија Студеница, р.
16:01
Чихаја и Арата, 17-25
16:30
Чихаја и Арата, 18-25
17:25
Велики митови – Одисеја: Човек који пркоси боговима, 2-10
18:40
Опасна игра, 10-10
12
19:30
Дневник 2 на знаковном језику
00:01
Велики митови – Одисеја: Човек који пркоси боговима, 2-10, р.
00:30
Чихаја и Арата, 17-25, р.
01:00
Чихаја и Арата, 18-25, р.
01:25
Културни центар
02:20
Време је за елиту: Ивана Стефановић, р.
03:20
Моравска Србија: Славни Лазар, 3-7, р.
04:20
Тврђаве на Дунаву: Смедеревска тврђава, 4-7, р.
05:05
Театро Реал: Р.Вагнер – Забрана љубави, р.