РТС 3: Програмска шема - среда, 08. феб 2023

12:45
Адвокадо, 17-20, р.
12
17:30
Морнарички специјалци, 14-22, 2С
12
18:15
Адвокадо, 18-20
12
02:50
Адвокадо, 18-20 , р.
12