РТС 3: Програмска шема - понедељак, 17. окт 2022

06:05
Тајкун, 6-10, р.
12
06:55
Креатори серија: Предраг Пешић, р.
07:25
Српска принцеза Ана Јакшић: Ана Јакшић и Јелена Глинска, р.
08:16
Спокој Јапана, р.
10:02
Самјуел Блејзер и Биг бенд РТС, р .
11:04
Пут свиле и остала чуда: Самарканд, бисер међу градовима, 8-15, р.
11:30
Бетовен: Девета симфонија на Петроварадинској тврђави, р.
12:40
Тв фељетон: Варљиви март 1967, р.
13:23
Тајне Јадрана: Антички брод Вис Кома, 1. део, 1-21, р.
13:52
Тајкун, 6-10, р.
12
14:40
Креатори серија: Предраг Пешић, р.
15:10
Српска принцеза Ана Јакшић: Ана Јакшић Јелена Глинска, 3-4, р..
16:01
MVA 2021: Награђени 7.емисија
19:30
Дневник 2 на знаковном језику
20:05
Музичка касета: Ер, 11-20
21:10
ТВ лица: Нада Васић
21:55
Muzzik top 20
00:01
MVA 2021: Награђени 7.емисија, р.
00:45
Раде Шербеџија и пријатељи: Имам једну пјесму за тебе, 2. део, р.
01:30
Театрологике: Борис Лијешевић, р.
02:05
Капела Краковиенсис, 2. део, р.
03:00
Хајдучија у Србији: Наше горске царице, 7-7, р.
03:30
Место које чувам: На капијама Сингидунума
04:05
Музичка касета: Ер, 11-20, р.
04:10
Коко Шанел: Непокорна, р.
05:10
ТВ лица: Нада Васић , р.
05:55
Muzzik top 20, р.