РТС 3: Програмска шема - недеља, 16. окт 2022

06:25
Нишвил 2016: Golden Budha Jazz Band, р.
07:00
Music live collection: Ли Кониц, р.
08:11
Велики митови – Одисеја: Правац Итака, 8-10, р.
08:40
Дух Јапана, 2-6, р.
09:10
Свечана додела награда Фондација Браћа Карић, р.
10:25
Културни центар, р.
11:15
Моравска Србија: Смедеревски град, 9-10, р.
11:45
Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић свирају Стравинског, 2. део, р.
12:25
Филм и његово доба: Развод, Асгар Фархади, 1-4, р.
13:20
Омаж Влади Дивљану: Хајде сањај ме сањај, 2. део, р.
14:15
Нишвил 2016: Golden Budha Jazz Band, р.
14:50
Music live collection: Ли Кониц, р.
19:30
Дневник 2 на знаковном језику
21:30
Тајне Јадрана: Антички брод Вис Кома, 1. део, 1-21
22:00
Тајкун, 6-10
12
22:50
Креатори серија: Предраг Пешић
00:11
Спокој Јапана, р.
01:58
Самјуел Блејзер и Биг бенд РТС, р .
03:10
Пут свиле и остала чуда: Самарканд, бисер међу градовима, 8-15, р.
03:40
Бетовен: Девета симфонија на Петроварадинској тврђави, р.
04:50
Тв фељтон: Варљиви март 1967
05:35
Тајне Јадрана: Антички брод Вис Кома, 1. део, 1-21, р.