РТС 3: Програмска шема - субота, 30. апр 2022

06:40
П.И. Чајковски: Божанствена литургија Светог Јована Златостог
07:20
Концерт Најџела Кенедија, 2.део
08:21
Сесил Тејлор на клавиру ,р.
09:20
Muzzik Video Awards 2021, р.
10:10
Фотодокументи портфилио: Александар Келић, 1-6 , р.
10:40
Оперски Гала Концерт : СО РТС и Зоран Тодоровић, р.
11:20
Мира Адања Полак: Ексклузивно – Нисам ни опростио нити заборавио-Алекса Ђилас, р.
12:00
Београдска филхармонија : На високим потпетицама ,1.део, р.
12:50
Хуманитарни лконцерт СО РТС -а: Стефан Миленковић и Александар Сердар ,р.
14:20
П.И. Чајковски: Божанствена литургија Светог Јована Златостог,р.
15:00
Концерт Најџела Кенедија, 2.део, р.
16:01
Muzzik Video Awards 2021.
17:50
Плава крв, 15-22
12
18:35
Културни центар
19:30
Дневник 2 на знаковном језику
00:01
Muzzik Video Awards 2021, р.
00:50
Аутопортрет: Радмила Бакочевић
01:45
Дивна Љубојевић и Мелоди, 1. део, р.
02:10
Културни центар, р.
03:05
До детаља: Горан Радовановић, р.
03:40
Music Live Collection: Дони Мекаслин, р.
05:25
Злочиначки пориви, 6-12, р.
12