РТС 3: Програмска шема - субота, 23. апр 2022

06:15
СО РТС-а: Ј. Брамс-Концерт бр.1
08:11
Секстет Орнета Колмана , р.
08:55
Muzzik Video Awards 2021, р.
09:45
Праг и српски сликари, 5-5, р.
10:21
Концерт СО РТС-а: Даме бирају, 2. део, р.
10:50
Мира Адања Полак: Ексклузивно – Добривоје Танасијевић-Дан Тана, р.
11:45
Биг бенд РТС-а: Балкан соул, р.
12:55
Београдски џез фестивал: Секстет Марковић – Гут, р.
14:05
СО РТС-а: Ј. Брамс-Концерт бр.1, р.
15:00
Бисера Велетанлић и пријатељи, 2. део, р.
15:35
4. Београдски фестивал игре: Холандски плесни театар - Крила од воска, р.
16:30
Београд као и сви други градови, 5-10
17:55
Плава крв, 10-22
18:35
Културни центар
19:30
Дневник 2 на знаковном језику
21:40
Злочиначки пориви, 5-12
12
00:01
АрхеоКухиња: Мириси из кухиње древног Рима, р.
00:30
Београд као и сви други градови, 5-10, р.
00:55
Аутопортрет: Неда Тодоровић
01:50
Концерт СО РТС-а: Даме бирају, 3. део, р.
02:20
Културни центар, р.
03:15
Свет беле коцке: Изложбе, 5-5, р.
03:45
Music Live Collection: Линда Ли Хопкинс, р.
05:20
Злочиначки пориви, 5-12, р.
12