РТС Свет: Програмска шема - среда, 20. јул 2022

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
12:30
Дневник
16:18
Ово је Србија
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре, инфо
17:43
Београдска хроника
19:30
Дневник
23:45
Дневник
00:05
Културни дневник
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
03:48
Око/Око магазин, р.