РТС Свет: Програмска шема - среда, 02. мар 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
12:00
Дневник
13:00
Грађанин
13:26
Слагалица,квиз, р.
13:52
Србија на вези - дијаспора,програм за дијаспору
14:17
Чаробна ноћ - Ивана Јордан и Биг бенд РТС, музички програм, р.
15:13
Ово је Србија
16:02
Моја генерација З, р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре, инфо
17:41
Београдска хроника
18:22
Слагалица,квиз
18:45
Датум, документарни програм, р.
19:30
Дневник
20:05
Моја генерација З, р.
22:40
Културни центар, емисија из културе
23:00
Дневник
00:06
Културни дневник
00:23
Око
00:53
Транзионик, општеобразовни програм 49, р.
01:31
Студио знања: Језици, општеобразовни програм, р.
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:31
Магазин Србија на вези, програм за дијаспору, р.
03:10
Слагалица, р.
03:33
Око/Око магазин, р.
04:06
Грађанин, р.
04:32
Чаробна ноћ-Ивана Јордан и Биг бенд РТС, музички програм, р.
05:48
Верски календар
05:48
Бољи живот, р.