РТС 2: Програмска шема - понедељак, 02. окт 2023

07:24
Концерт за добро јутро
08:21
Слагалица, квиз
08:43
Датум
08:50
Верски календар
09:00
На слово на слово
09:30
И без муке има науке
10:00
Све боје живота
10:30
Е - ТВ
10:51
Српска музика кроз векове: Миленко Живковић
11:02
Еко минијатуре: Старе српске сорте
11:09
Моја дедовина
12:00
11. Београдски Шопен фест: Шарл Ришар Амлен
12:52
Датум
12:58
Верски календар
13:09
И без муке има науке
13:35
Наука у покрету: Изазови вештачке интелигенције
14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:47
Декстер, серија
12
15:43
Женски рај, серија
12
16:26
Солистички концерт Неде Украден
17:18
Националне мањине, вредности и врлине
17:48
Немања Радуловић: Корени
18:35
Датум
18:42
Верски календар
18:53
Лајмет
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
20:00
Теслин народ
20:33
Апропоп
21:00
Женски рај, серија
12
21:45
Луди од љубави, филм
12
23:09
Залив, серија
12
23:59
35. година групе Алиса - најбоље из Земље чуда
01:25
Лајмет
01:35
Моја дедовина
02:27
Немања Радуловић: Корени
03:08
Наука у покрету: Изазови вештачке интелигенције
03:31
Еко минијатуре: Старе српске сорте
03:36
Све боје живота
04:03
Апропоп
04:30
Луди од љубави, филм
12
05:46
35. година групе Алиса - најбоље из Земље чуда