РТС 2: Програмска шема - четвртак, 28. сеп 2023

14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:50
Декстер, серија
12
15:45
Женски рај, серија
12
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:27
Женски рај, серија
12