РТС 2: Програмска шема - петак, 15. сеп 2023

14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:50
Декстер, серија
12
15:42
Краљица ритма, серија
12
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:12
Краљица ритма, серија
12