РТС 2: Програмска шема - петак, 09. сеп 2022

06:15
Концерт за добро јутро
07:14
Слагалица, квиз
07:38
Датум
07:44
Верски календар
07:54
Лајмет
09:05
Плава птица
09:59
Дворови на Дедињу: Бело двор
10:24
До детаља: Зоран Предин
10:50
Кријумчарење археолошког блага
11:17
Кухиња мога краја
12:15
Бетовен: Девета симфонија на Петроварадинској тврђави
13:24
Датум
13:34
Еко минијатуре: Моменат непажње
13:38
Паркови природе: Горње Подунавље
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:50
Опасна игра, серија
12
15:40
Женски рај, серија
12
16:25
Грозд
17:07
Интернат за племићке кћери, серија
12
17:55
Рукомет - Супер Куп: Металопластика - Војводина, пренос
19:40
Од пигмента до концепта
20:20
Ватерполо (ж) - ЕП: Шпанија - Грчка, финале, пренос
21:40
Женски рај, серија
12
22:27
Савремени светски писци: Петер Хандке
01:46
Лајмет
01:53
Лов и риболов
02:23
ТВ прозор
03:23
Ватерполо (ж) - ЕП: Шпанија - Грчка, финале, р.
04:35
Рукомет - Супер куп: Металопластика - Војводина, р.