РТС 2: Програмска шема - петак, 26. авг 2022

06:32
Концерт за добро јутро
07:29
Слагалица, квиз
07:50
Датум
07:57
Верски календар
09:07
Плава птица
10:00
Фудбал (U-20) (ж): Шпанија - Норвешка, полуфинале 1, снимак
11:50
Фудбал (U-20) (ж): Бразил - Јапан, полуфинале 2, снимак
13:37
Еко минијатуре
13:41
Паркови природе: Паркови за природу и људе - Тара
14:06
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:56
Опасна игра, серија
12
15:48
Женски рај, серија
12
16:33
Грозд
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Лов и риболов
17:54
Од пигмента до концепта: Мозаик и фреска
18:07
Декодирање науке: Одлуке
18:39
АрхеоКухиња
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:46
Женски рај, серија
12
00:13
Заборављени злочин, филм
12
02:07
Music Week festival 2022, одложени пренос
03:24
Фудбал (U-20) (ж): Шпанија - Норвешка, полуфинале 1, р.
04:35
Фудбал (U-20) (ж): Бразил - Јапан, полуфинале 2, р.