РТС 2: Програмска шема - понедељак, 22. авг 2022

06:44
Концерт за добро јутро
07:37
Слагалица, квиз
07:57
Датум
08:03
Верски календар
10:04
Приручник за неупућене: Е, Луси, Луси
10:31
Е - ТВ
10:53
Велика илузија, филмски програм
11:26
Мира Адања Полак: Ексклузивно
11:50
Верски календар
12:00
Дувачи СО РТС и Давид Валтер
12:55
Датум
13:00
Запрати ме
13:15
Шарло вас води
13:30
Наука 2019 - декодирање науке
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:50
Опасна игра, серија
12
15:45
Женски рај, серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:25
У раљама живота, филм
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
19:52
Бош: Врт уживања, документарни филм
12
22:35
Дечак у пругастој пиџами, филм
12
00:12
Наркос - Мексико, серија
12
01:05
Три боје звука - микс
01:57
ТВ прозор
02:51
Драмски понедљак: Звездана прашина, ТВ филм
12
03:50
Дечак у пругастој пиџами, филм
12
05:21
Наука 2019 - декодирање науке
05:49
Три боје звука - микс