РТС 2: Програмска шема - петак, 19. авг 2022

06:18
Концерт за добро јутро
07:15
Слагалица, квиз
07:37
Датум
07:45
Верски календар
09:00
На слово, на слово
10:23
Наука је у моди 2: Милан Туба
10:54
До детаља: Ивана Вујић
11:24
Кухиња мога краја
12:18
Востани, време је: Дивна Љубојевић и "Мелоди"
13:00
Читалиште - читате ли ишта?
13:30
Еко минијатуре: Са Ђолетом у башти
13:35
Екологија материјала: Циркуларна економија
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:50
Опасна игра, серија
12
15:43
Женски рај, серија
12
16:23
Србија на вези - портрети: Веља Абрамовић
16:48
Од пигмента до концепта
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Лов и риболов
17:54
Наука 2019 - декодирање науке: Емпатијско сагоревање
18:25
АрхеоКухиња
18:46
Интернат за племићке кћери, серија
12
19:38
Атлетика - ЕП, пренос
22:37
Женски рај, серија
12
01:59
Кухиња мога краја
02:50
ТВ прозор
03:54
Атлетика - ЕП, р.
05:24
АрхеоКухиња
05:45
Востани, време је: Дивна Љубојевић и "Мелоди"