РТС 2: Програмска шема - среда, 17. авг 2022

06:31
Концерт за добро јутро
07:20
Слагалица, квиз
07:43
Датум
07:50
Верски календар
09:00
На слово на слово
09:30
Може и другачије
09:55
Савремени светски писци: Тахар Бен Жалун
10:27
Декодирање науке: Усамљеност
10:58
Право на сутра: Бањски туризам Звечан
11:20
РТС ординација
12:20
Ревија солиста СО РТС
13:07
Верски календар
13:15
Може и другачије
13:30
Књижевно блокче
14:00
Опасна игра, серија
12
14:50
Женски рај, серија
12
15:55
Рукомет - Сеха лига: Војводина - Загреб, пренос
17:38
Датум
17:45
Верски календар
17:55
Пливање - ЕП, пренос
19:55
Атлетика - ЕП, пренос
22:30
Женски рај, серија
12
23:20
Тврђаве на Дунаву
00:05
6. Бунт рок фестивал
01:31
Жуков, серија
12
02:24
Пливање - ЕП, р.
04:24
Атлетика - ЕП, р.
05:54
Ревија солиста СО РТС