РТС 2: Програмска шема - уторак, 16. авг 2022

09:40
Атлетика - ЕП, пренос
12:20
Атлетика - ЕП, трка на 400 m, полуфинале (Кијановић), пренос
17:55
Пливање - ЕП, пренос
19:55
Атлетика - ЕП, пренос
02:59
Атлетика - ЕП, р.
03:59
Атлетика - ЕП, р.