РТС 2: Програмска шема - петак, 12. авг 2022

06:27
Концерт за добро јутро
07:20
Слагалица, квиз
07:45
Датум
07:50
Верски календар
09:00
На слово, на слово
09:56
Дворови Београда: Дворови на Теразијама - Стари двор
10:24
До детаља
10:53
Кухиња мога краја
11:49
СО РТС: Musical night
12:31
Читалиште - читате ли ишта?
12:57
Еко минијатуре: Са Ђолетом у башти
13:02
Екологија материјала: Циркуларна економије
13:27
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:14
Опасна игра, серија
12
15:06
Женски рај, серија
12
15:54
Од пигмента до концепта: Пигмент
16:07
Декодирање науке: Усамљеност
16:40
АрхеоКухиња
17:05
Интернат за племићке кћери, серија
12
17:55
Пливање - ЕП, пренос
20:05
Женски рај, серија
12
00:30
Биг Бенд РТС и Клаус Рајбле
01:35
Лов и риболов
02:05
Кухиња мога краја
03:00
ТВ прозор
04:00
Пливање - ЕП, р.