РТС 2: Програмска шема - среда, 04. мај 2022

06:39
Концерт за добро јутро
07:21
Слагалица, квиз
07:45
Датум
07:50
Верски календар
08:00
Лајмет
09:12
Црна овца
09:27
Ружне речи
09:41
Може и другачије
10:05
Балада о селу: Забрега Параћин
10:37
Право на сутра: Отети хектари
11:01
РТС ординација
11:58
Стефан Миленковић и СО РТС: Сен Санс и П. И. Чајковски
12:55
Верски календар
13:05
Може и другачије
13:17
Клима да нам штима
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:48
Плава крв, серија
12
15:33
Женски рај, серија
12
16:27
Траг: Спомен на глумца
17:57
Интернат за племићке кћери, серија
12
18:47
Лајмет
18:55
Ватерполо - Плеј оф: Партизан - Раднички, полуфинале 1, пренос
21:35
Женски рај, серија
12
23:46
Распућин, серија
12
00:42
Barselona Gipsy Balkan orcehestar
01:48
Лајмет
01:57
РТС ординација
02:51
ТВ прозор
03:57
Ватерполо - Плеј оф: Партизан - Раднички, полуфинале 1, р.
05:05
Транзионик
05:36
Barselona Gipsy Balkan orcehestar