РТС 2: Програмска шема - петак, 20. мај 2022

06:25
Концерт за добро јутро
07:17
Слагалица, квиз
07:37
Датум
07:42
Верски календар
07:52
Лајмет
09:02
Журка
09:16
Ружне речи
09:30
Физика: Маса и густина
10:30
До детаља: Биљана Ђурђевић
10:56
Датум
11:03
Кухиња мога краја
11:57
52. БЕМУС: СО РТС и Јасминка Станчул - Бетовен
12:42
Верски календар
12:53
Физика: Маса и густина
13:29
Еко минијатуре - срећна планета
13:34
Благо из дубина: Аранђеловац
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:50
Плава крв, серија
12
15:35
Женски рај, серија
12
16:23
Грозд
16:50
Лов и риболов
17:36
Хемија разбија митове: Млеко
17:49
Декодирање науке: Анксиозни поремећаји
18:24
Научни портал
18:54
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:15
Женски рај, серија
12
01:51
Три боје звука
02:45
Лајмет
02:52
Кухиња мога краја
03:45
ТВ прозор
04:46
Благо из дубина: Аранђеловац
05:11
Три боје звука