РТС 2: Програмска шема - понедељак, 09. мај 2022

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:48
Плава крв, серија
12
15:30
Женски рај, серија
12
19:02
Интернат за племићке кћери, серија
12
00:37
Моја генијална пријатељица 2, серија
12