РТС 2: Програмска шема - четвртак, 05. мај 2022

14:01
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:50
Плава крв, серија
12
15:34
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:28
Женски рај, серија
12