РТС 2: Програмска шема - среда, 04. мај 2022

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:48
Плава крв, серија
12
15:33
Женски рај, серија
12
17:57
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:35
Женски рај, серија
12
23:46
Распућин, серија
12