РТС 2: Програмска шема - понедељак, 02. мај 2022

13:58
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:45
Плава крв, серија
12
15:28
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
00:14
Моја генијална пријатељица 2, серија
12