РТС 2: Програмска шема - среда, 18. мај 2022

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:47
Плава крв, серија
12
15:32
Женски рај, серија
12
17:57
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:33
Женски рај, серија
12
23:52
Распућин, серија
12