РТС 2: Програмска шема - четвртак, 12. мај 2022

13:56
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:43
Плава крв, серија
12
15:30
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:32
Женски рај, серија
12