РТС 2: Програмска шема - среда, 06. апр 2022

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:49
Плава крв, серија
12
15:34
Женски рај, серија
12
19:25
Интернат за племићке кћери, серија
12
22:06
Женски рај, серија
12
00:17
Де Гол, серија
12