РТС 2: Програмска шема - среда, 13. апр 2022

13:43
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:30
Плава крв, серија
12
15:12
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:35
Женски рај, серија
12
23:55
Де Гол, серија
12