РТС 2: Програмска шема - субота, 02. апр 2022

16:25
Одбојка (ж) - Плеј оф: Уб - Црвена звезда, финале 3, пренос
18:55
Рукомет (ж) - Куп ЕХФ: Бекамент - Коста дел Сол, полуфинале, пренос
20:55
Бокс: 59. меморијал Бранко Пешић "Београдски победник", снимак
03:13
Одбојка (ж) - Плеј оф: Уб - Црвена звезда, финале 3, р.
04:40
Рукомет (ж) - Куп ЕХФ: Бекамент - Коста дел Сол, полуфинале, р.