РТС 2: Програмска шема - уторак, 08. мар 2022

06:12
Концерт за добро јутро
07:10
Слагалица, квиз
07:32
Датум
07:38
Верски календар
07:48
Лајмет
09:59
Арт записи о природи
10:28
Декодирање науке: Анксиозност
10:59
Знање имање
11:57
180 година САНУ: СО РТС
13:07
Непотписане
13:37
Питајте природу
13:49
Човек и камен: Ковин
14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:48
Плава крв, серија
12
15:32
Девојка са лампом, ТВ филм
12
17:52
Уметност простора: Венеција
18:25
ТВ Фељтон: Песници - Радмила Лазић
18:54
Лајмет
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
19:47
Датум
21:00
Женски рај, серија
12
22:20
Ловац на знање: Стварност или фикција - Освајање свемира
22:52
Научни портал
23:25
Биг Бенд РТС: Тоска
01:08
Шах: Fide гран при 2022
01:23
Моја генијална пријатељица, серија
12
02:17
Лајмет
02:24
Знање имање
03:19
ТВ прозор
04:21
Право на сутра - специјал
04:44
Биг Бенд РТС: Тоска