РТС 2: Програмска шема - четвртак, 08. дец 2022

13:59
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:50
Загонетни случајеви доктора Блејка, серија
12
15:53
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:39
Женски рај, серија
12