РТС 2: Програмска шема - среда, 27. сеп 2023

14:15
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:54
Декстер, серија
12
15:43
Женски рај, серија
12
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:25
Женски рај, серија
12
23:43
Златна хорда, серија
12