РТС 2: Програмска шема - петак, 05. авг 2022

06:36
Концерт за добро јутро
07:16
Слагалица, квиз
07:38
Датум
07:44
Верски календар
07:53
Лајмет
08:59
На слово, на слово
09:57
Дворови Београда: Милошеви конаци
10:19
До детаља: Иван Живковић
10:47
Савремени светски писци: Александар Генис
11:21
Кухиња мога краја
12:14
СО РТС: Musical night
12:56
Верски календар
13:08
Читалиште - читате ли ишта?
13:35
Еко минијатуре: Са Ђолетом у башти
13:40
Екологија материјала: Папир
14:06
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:53
Плава крв, серија
12
15:36
Женски рај, серија
12
16:23
Србија на вези
16:50
Верски календар
17:00
Дневник РТ Војводина
17:21
Лов и риболов
17:54
Од пигмента до концепта: Симболика боје
18:06
Науке 2019: Декодирање науке - Лажна сећања
18:37
АрхеоКухиња
19:02
Лајмет
19:09
Интернат за племићке кћери, серија
12
20:00
Сестра Доминик, Божји глас, документарни филм
12
21:00
Женски рај, серија
12
21:48
Час анатомије
01:18
Лајмет
01:25
Стари рок мајстори
02:16
Кухиња мога краја
03:06
ТВ прозор
04:03
Од пигмента до концепта: Симболика боје
04:15
Студио знања
05:10
Стари рок мајстори