РТС 2: Програмска шема - уторак, 05. апр 2022

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:47
Плава крв, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12
01:05
Де Гол, серија
12