РТС 2: Програмска шема - уторак, 26. сеп 2023

14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:50
Декстер, серија
12
15:45
Женски рај, серија
12
19:07
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12
23:22
Златна хорда, серија
12