РТС 2: Програмска шема - среда, 25. мај 2022

06:40
Концерт за добро јутро
07:22
Слагалица, квиз
07:43
Датум
07:49
Верски календар
07:59
Лајмет
09:01
Како смо оживели деду
09:16
Ружне речи
09:30
Хемија: Комбиновани задаци
10:01
Балада о селу: Бошњање, Параћин
10:33
Играјмо за шеснаест
11:30
РТС ординација
12:31
89 година Коларчеве задужбине: Клавирски дуо Тамара Стефановић и Ненад Лечић
13:08
Хемија: Комбиновани задаци
14:06
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:54
Плава крв, серија
12
15:39
Женски рај, серија
12
16:24
Биља Крстић и Бистрик оркестар - Тврђава
17:08
Датум
18:55
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:27
Женски рај, серија
12
23:42
Власик, серија
12
00:41
Концерт у част Мише Алексића
01:40
Лајмет
01:47
РТС ординација
02:42
ТВ прозор
03:38
Роман Полански: Филмски мемоари, документарни филм
12
05:08
Концерт у част Мише Алексића