РТС 2: Програмска шема - среда, 20. апр 2022

14:01
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:49
Плава крв, серија
12
15:34
Женски рај, серија
12
19:02
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:47
Женски рај, серија
12
23:59
Де Гол, серија
12