РТС 2: Програмска шема - понедељак, 16. мај 2022

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:48
Плава крв, серија
12
15:32
Женски рај, серија
12
19:05
Интернат за племићке кћери, серија
12
00:58
Моја генијална пријатељица 2, серија
12