РТС 2: Програмска шема - среда, 11. мај 2022

06:22
Концерт за добро јутро
07:15
Слагалица, квиз
07:38
Датум
07:44
Верски календар
07:53
Лајмет
09:00
Мали хероји
09:16
Ружне речи
09:30
Физика: Мерење - систематизација
09:48
Балада о селу: Борачки крш
10:20
Приче из природе: Слатководни сунђер
10:34
Човек и камен: Таорска
10:45
Право на сутра: Цена ОВК-а епопеје
11:12
РТС ординација
12:11
22. Гитар арт фестивал: Концерт за гитару и оркестар "Recuerdos de Belgrado"
13:17
Физика: Мерење - систематизација
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:48
Плава крв, серија
12
15:32
Женски рај, серија
12
16:18
Хари Мата Хари
17:17
Верски календар
18:54
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:31
Женски рај, серија
12
23:46
Распућин, серија
12
00:36
Music Week: Тони Цетински
01:33
Лајмет
01:40
РТС ординација
02:34
ТВ прозор
03:34
Меланом - од дијагнозе до лека
03:58
Балада о селу: Борачки крш
04:28
Приче из природе: Слатководни сунђер
04:42
Живот у окупираном Београду 1941-1944
05:37
Music Week: Тони Цетински