РТС 1: Програмска шема - петак, 09. сеп 2022

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Село гори, а баба се чешља, ТВ серија
12
12:00
Дневник
13:00
Волети и живети, серија
12
13:49
Волети и живети, серија
12
15:00
Вести
15:15
Ово је Србија - Голубац
16:05
У клинчу, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:25
Београдска хроника
18:58
Слагалица, квиз
19:21
Време
22:56
Дневник
23:31
Опасна игра, серија
12
00:20
Волети и живети, серија
12
01:06
Волети и живети, серија
12
01:50
Гастрономад
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:07
Око
02:52
Моја дедована
03:48
Стигни ме ако знаш, квиз
04:44
Село гори, а баба се чешља, ТВ серија
12
05:47
Верски календар