РТС 1: Програмска шема - уторак, 06. сеп 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Село гори, а баба се чешља, ТВ серија
12
12:00
Дневник
13:00
Волети и живети, серија
12
13:50
Од злата јабука
14:14
У клинчу, ТВ серија
12
15:15
Ово је Србија
16:05
Кошарка - ЕП: Црна Гора - Шпанија, пренос
18:56
Слагалица, квиз
19:20
Време
22:50
Кошарка - ЕП: Израел - Србија, спортски програм
23:05
Дневник
23:40
Опасна игра, серија
12
00:34
Волети и живети, серија
12
01:23
Кошарка - ЕП: Црна Гора - Шпанија, р.
02:00
Вести (03.00 ,04.00, 05.00)
03:03
Кошарка - ЕП: Израел - Србија, р.
04:46
Датум
04:51
Село гори, а баба се чешља, ТВ серија
12
05:49
Верски календар