РТС 1: Програмска шема - недеља, 05. јун 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница
12:00
Дневник
12:19
Време
12:24
Потера, квиз
14:07
РТС ординација
15:10
Вести
15:20
Кухиња мога краја
16:21
Нови почетак
17:28
Вести
18:58
Слагалица, квиз
19:21
Време
20:05
Фудбал - Лига нација, спортски програм
22:37
Фудбал - Лига нација, спортски програм
23:45
Дневник
00:05
Велика илузија, филмски програм
00:40
САТ
01:23
Најлепши дан живота
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:12
Фудбал - Лига нација: Србија - Словенија, р.
03:56
Знање имање
04:58
Залив 2, серија
12
05:48
Верски календар