РТС 1: Програмска шема - субота, 04. јун 2022

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница
11:02
На вечери код
12:34
Распевана сликовница - сонг
13:00
Дневник
13:20
Време
13:52
Гастрономад
14:57
Вести
15:05
Стигни ме ако знаш, квиз
15:55
Време зла, ТВ серија
12
17:00
Вести
17:05
Ја волим Србију
18:56
Слагалица, квиз
19:19
Време
23:40
Вести
01:42
Моја лепа Србија
02:05
Квадратура круга
02:33
Револуција 1911, филм
12
04:08
Бележница 27: Воде
04:31
Датум
04:37
ТВ лица: Рајко Грлић, 2. део
05:00
Вести
05:22
Привреда заснована на еколошкој свести: Кина на путу ка зеленој економији
05:48
Верски календар