РТС 1: Програмска шема - субота, 28. мај 2022

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница
11:01
На вечери код
12:00
Вести
12:34
Распевана сликовница - сонг
13:00
Дневник
13:20
Време, стање на путевима
13:53
Гастрономад
14:55
Вести
15:05
Стигни ме ако знаш, квиз
16:05
Време зла, ТВ серија
12
17:10
Ја волим Србију
18:56
Слагалица, квиз
19:20
Време
22:53
Фудбал - ЛШ, спортски програм
23:20
Вести
01:07
Моја лепа Србија
01:32
Квадратура круга
01:54
Стигни ме ако знаш, квиз
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:51
Фудбал - ЛШ: Ливерпул - Реал Мадрид, финале, пренос
04:37
ТВ лица: Рајко Грлић
05:22
Привреда заснована на еколошкој свести: Од сивог ка зеленом
05:48
Верски календар